Leslocatie, beschikbaarheid en tarieven

Leslocatie, beschikbaarheid en tarieven:

 

Wij werken op de leslocatie aan de Papenstraat, Delft. De Papenstraat ligt tussen de bekende Delftse straten Choorstraat en Voldersgracht in. Goed bereikbaar met de fiets, bus, tram en trein. Het ligt in hartje centrum maar toch is het er heel erg rustig en stil. Dit komt doordat de leslocatie niet direct aan de straat ligt maar een aparte losse ruimte is achter een woonhuis. Werken doen we aan een eettafel, er is mogelijkheid om wat te drinken en af en toe is er wat lekkers. Het is er licht en in de zomer hebben we de mogelijkheid om in de tuin te werken. Deze huiselijkheid draagt bij aan een fijne leeromgeving.

 

Beschikbaarheid:

We zijn van maandag t/m donderdag open vanaf 13:00.

 

Elk kind werkt met een eigen programma en met eigen lestijden. Bij de intake wordt in overleg bepaald op welke tijden je langskomt. Belangrijk is dat de groep niet te groot wordt. Deze tijden blijven dan gedurende de tijd dat je bij ons komt gelijk. Uiteraard kun je in overleg wel van tijd wisselen, bijvoorbeeld als je rooster wijzigt. Wil je eenmalig op een andere tijd komen? Neem dan even contact met ons op.

 

Voor bijles en RT adviseren wij een lesduur van 1-1,5 uur per keer en max.2 keer in de week. We leren namelijk het best als de hersenen ook tijd hebben om tot rust te komen en het geleerde te verwerken. Voor huiswerkbegeleiding geldt dat de hoeveelheid huiswerk, tentamens en het rooster bepaalt hoeveel ruimte er is om langs te komen. Voor de rust in de groep is het belangrijk dat je minimaal 1 uur per keer komt. Ook in onze groep werk je aan je eigen programma of je eigen huiswerk.

 

Voor 2017 hanteren wij de volgende tarieven:

 

  • €20,- per uur les op onze locatie
  • Vanaf €30,- per uur + reiskostenvergoeding voor individuele les bij je thuis

 

Wij werken in periodes, de schoolweken die tussen twee vakantieweken in zitten. In de schoolvakanties kun je in overleg extra lessen krijgen. Een periode bestaat uit soms 6 weken maar soms ook 8 of 9 weken. Kun je een keertje niet komen dan kun je, in overleg en alleen als er voldoende plaats is, de les in dezelfde periode inhalen. Je krijgt geen restitutie als je een les mist. Je neemt minimaal 1 periode af.